UK & Ireland
Engels
Nederlands
Nederlands
Italië
Italiaans
Zweden
Zweeds
Spanje
Spaans
Duitsland
Duits
fr_BE, nl_BE
Portugal
Portugees
Hongarije
Hongaars
Polen
Pools
Griekenland
Grieks
France
Frans
Zwitserland
Frans
Duits
Finland
Fins
Rusland
Russisch
Denemarken
Deens
Tsjechische Republiek
Tsjechisch
Oostenrijk
Romania
Romanian
Bulgaria
Bulgarian
Serbia
Serbian
Bosnia Herzegovina
Serbian
Montenegro
Serbian

Eenvoudige en nauwkeurige dosering

Professionele wasmiddelen zitten meestal in grote flessen. Dat is handig aangezien u er als professioneel gebruiker veel van nodig heeft en u niet veel kleine verpakkingen op voorraad hoeft te houden of ze niet iedere maand opnieuw hoeft aan te schaffen. Een nadeel is alleen vaak dat zo’n verpakking erg zwaar kan zijn om op te tillen en nauwkeurig te doseren lastig wordt. 

Voorkom zwaar tillen, verspilling en overdosering met het wasmiddel van Omo. Beschikbaar in een unieke bag-in-box verpakking met een doseerkraantje en nauwkeurige doseringsbol. Het enige wat u moet doen, is het kraantje opendraaien en de vloeistof in de doseerbol laten lopen tot het juiste doseringsniveau.

Product suggestie

Omo Bag in box - Wit

Omo Active Clean met professionele formulering geschikt voor de witte was in een handige verpakking met tapkraantje. Voo...

Bekijk

Omo Bag in box - Kleur

Omo Colour met professionele formulering geschikt voor de gekleurde was in een handige verpakking met tapkraantje. Voor ...

Bekijk
ProTip

Houd de doseringslijntjes zorgvuldig in de gaten om overdosering te voorkomen. Meestal is de maximumdosering minder dan een volle dop.

Lees meer
Deel