UK & Ireland
Engels
Nederlands
Nederlands
Italië
Italiaans
Zweden
Zweeds
Spanje
Spaans
Duitsland
Duits
fr_BE, nl_BE
Portugal
Portugees
Hongarije
Hongaars
Polen
Pools
Griekenland
Grieks
France
Frans
Zwitserland
Frans
Duits
Finland
Fins
Rusland
Russisch
Denemarken
Deens
Tsjechische Republiek
Tsjechisch
Oostenrijk
Austria
Romania
Romanian
Bulgaria
Bulgarian
Serbia
Serbian
Bosnia Herzegovina
Serbian
Montenegro
Serbian

Cif Pro Formula Desinfectiemiddel voor Oppervlakken (DI Divodes FG VT29)

6 x 750ml

Doodt 99,99% van de bacteriën, gisten en omhulde virussen (zoals coronavirussen).

  • Doodt 99,99% van de bacteriën, gisten, schimmels en omhulde virussen (zoals Coronavirussen)
  • Zonder parfum : kan zonder risico gebruikt worden in voedselbereidings- en -verwerkingszones
  • Verdampt volledig en laat geen productresten achter
  • Spoelen niet nodig
Artikel 101104566
Koop

Cif Pro Formula Desinfectiemiddel voor Oppervlakken (DI Divodes FG VT29) is een gebruiksklare desinfecterende spray op basis van propanol. Het product is bestemd voor gebruik in de voedingsverwerkingssector en in keukens. Het product kan regelmatig gebruikt worden voor snelle, tussentijdse desinfectie van harde oppervlakken en is veilig in gebruik op oppervlakken die met voedsel in contact komen, vermits het product volledig verdampt en geen productresten achterlaat. Het product is geschikt voor het desinfecteren van alcoholbestendige voedselcontactoppervlakken en voorwerpen zoals snijplanken, keukengerei, thermometers en andere kleinere keukenapparatuur. Het is ook geschikt voor de desinfectie van voedingsdisplays in supermarkten, slagerijen, enz. en voor algemene harde oppervlakken zoals eettafels en stoelen. Het doodt 99,99% van de bacteriën, gisten en omhulde virussen (zoals coronavirussen).

Belangrijke eigenschappen

  • Bevat 69.3% alcohol (propanol)
  • Veelzijdig gebruik op meerdere oppervlakken
  • Gebruiksklare spray

 

 

Wanneer het oppervlak zichtbaar vervuild is, dienen eerst de grove vervuilingen gereinigd te worden met een aparte reinigingsoplossing of ontvetter. Het oppervlak spoelen met schoon water en laten drogen. Een dagelijkse routine van grondige reiniging en desinfectie in voedselcontactplaatsen is altijd vereist.

Algemene desinfectie

1. Cif Pro Formula Desinfectiemiddel voor Oppervlakken (DI Divodes FG VT29) gelijkmatig vernevelen over het gehele oppervlak of op een doek (en vervolgens gelijkmatig aanbrengen over het oppervlak).

2. 5 minuten laten inwerken.

3. Oppervlakken schoonvegen of aan de lucht lagen drogen.

Cif Pro Formula Desinfectiemiddel voor oppervlakken (DI Divodes FG VT29) moet onverdund worden aangebracht op oppervlakken zoals snijmachines, oppervlakken voor voedselbereiding, werkoppervlakken, tafels of andere harde oppervlakken. Zorg er bij het desinfecteren voor dat er voldoende product wordt aangebracht, zodat de oppervlakken gedurende de minimale contacttijd vochtig blijven.

 

Ondersteunende materialen

unilever
Deel